Algemene voorwaarden

DE VERKOPER

Vestigingsplaats: Langstraat 153, 2140 Borgerhout

Ondernemings- & BTW-nummer: 0745.801.029 en BE0745.801.029

Telefoonnummer: +32 498 21 31 27

E-mail: info@notesbeats.be

TOEPASSING

Door het plaatsen van een onlinebestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

PRIJZEN

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Notes & Beats kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bv als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten. 

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van bpost. Als je in België woont, betaal je de standaard verzendingskosten van 7 euro. Bestellingen vanaf 75 euro worden gratis verstuurd (in België). Voor verzendingen naar Nederland rekenen we 9 euro.

BESTELLING

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

BETALING

Notes & Beats werkt voor een veilige betaalomgeving samen met Mollie. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de Notes & Beats-webshop. Momenteel kan je enkel betalen via Bancontact. Binnenkort kan de betaling ook gebeuren via creditcard (Visa of Mastercard) of via PayPal.

Een betaling met kredietkaart (Visa of Mastercard) is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden.

Bij een betaling via Bancontact word je vanaf onze site doorverwezen naar de site van Mollie, waar je je gegevens kan ingeven. De som wordt meteen van je rekening afgehaald en Notes & Beats kan meteen beginnen met het verzendklaar maken van je pakje.

LEVERING

Notes & Beats probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze leveringstermijnen. Die zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Notes & Beats kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De Koper bezorgt aan Notes & Beats het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (bpost) kwijtraakt, dan kan Notes & Beats hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.

LEVERINGSTERMIJN

Voor België: zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt je pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 3 tot 4 werkdagen na ontvangst van je betaling versturen we je pakje via bpost. Bij grotere bestellingen kan de leveringstermijn langer zijn.

Voor Nederland: zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt je pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 3 tot 4 werkdagen na ontvangst van je betaling versturen we je pakje met behulp van bpost .

Notes & Beats kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale leveringstermijn dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringstermijn niet haalbaar is, dient Notes & Beats de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

GARANTIE

De producten van Notes & Beats zijn van goede kwaliteit, maar als er toch iets mis gaat en je kan aantonen dat het buiten jouw schuld om gebeurd is, dan heb je een garantie van één maand na ontvangst. De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.

AFZIEN VAN JE AANKOOP

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn. Je krijgt in dat geval een tegoedbon in ruil voor de teruggestuurde goederen die 1 jaar geldig is. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, moet je de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar:

Notes & Beats

Langstraat 153

2140 Borgerhout

DIVERSEN

Door te bestellen verklaar je ouder te zijn dan 18 jaar.

Bestellen bij Notes & Beats vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Notes & Beats gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen. 

Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (info@notesbeats.be) zal Notes & Beats je gegevens uit onze database verwijderen. Lees ons volledige privacybeleid voor meer info.