FAQ

Betaling kan momenteel enkel via Bancontact.

Binnenkort kan de betaling ook gebeuren via creditcard (Visa of Mastercard) of via PayPal.

Een betaling met kredietkaart (Visa of Mastercard) is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden.

Je kan ook betalen met een Bancontact- of Mister Cash-kaart. Je wordt vanaf onze site doorverwezen naar de site van Mollie, waar je je gegevens kan ingeven. De som wordt meteen van je rekening afgehaald en Notes & Beats kan meteen beginnen met het verzendklaar maken van je pakje.

Woon je in de buurt van Antwerpen? Dan kan je je bestelling op afspraak ophalen, elke dinsdag tussen 18u en 21u op dit adres: Langstraat 153, 2140 Borgerhout. Stuur even een mailtje naar info@notesbeats.be om verder af te spreken.

Leveringsprijzen

Voor een snelle levering van jouw bestelling doen wij beroep op bpost. Plaats je een bestelling van meer dan €75? Dan is de verzending gratis! Voor bestellingen lager dan dit bedrag, hanteren wij volgende tarieven:

Levering in België: €7,50

Levering in Nederland: €9,00

Leveringstermijn

Voor België

Zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt je pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 3 tot 4 werkdagen na ontvangst van je betaling versturen we je pakje via bpost. Bij grotere bestellingen kan de leveringstermijn langer zijn.

Voor Nederland

Zodra we je betaling hebben ontvangen, wordt je pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 3 tot 4 werkdagen na ontvangst van je betaling versturen we je pakje, met behulp van bpost .

Leveringsmogelijkheden

Momenteel leveren we enkel aan huis of op het werk. Binnenkort kan je je pakket ook afhalen in een ophaalpunt of pakketautomaat van bpost.

Levering gemist

Wanneer je pakketje geleverd wordt, moet je een ontvangstbewijs tekenen. Was je niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in jouw brievenbus. Op dit briefje staan de 2 opties die je hebt om je pakket in ontvangst te nemen.

  • Je kan je pakket afhalen met het briefje in het dichtstbijzijnde postafhaalpunt. Het adres van dit afhaalpunt staat op het briefje.
  • Je vraagt aan bpost om je pakket opnieuw te leveren. Dat kan enkel op hetzelfde adres als de originele levering. Je kan een nieuwe levering aanvragen op deze pagina.

Opgelet: je pakket blijft zo’n 15 kalenderdagen liggen in het postpunt. Indien je het in die periode vergeet af te halen, zal het automatisch naar ons worden teruggestuurd.

Na levering heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. De producten moeten dan in perfecte staat zijn. In ruil voor de teruggestuurde producten krijg je een tegoedbon die 1 jaar geldig is. Je kan je goederen op eigen risico en eigen kosten terugsturen naar:

Notes & Beats

Langstraat 153

2140 Borgerhout